20 τρόποι για να είστε "φοβεροί" στο Internet! - πρώτο μέρος

Θα βρείτε πολλές συμβουλές και κόλπα online και μερικά από αυτά είναι πραγματικά πολύ καλά. Το πρόβλημα που πολλοί άνθρωποι έχουν είναι το ΠΠΠ (πάρα πολλές πληροφορίες). Λαμβάνουν υπερφορτωμένες πληροφορίες από τόσα πολλά διαφορετικά μέρη, που γίνεται δύσκολο να επεξεργαστούν αυτό που έχει προτεραιότητα. Έτσι, παρακάτω είναι μια λίστα με 20 σημαντικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε, όλα συγκεντρωμένα σε ένα μέρος, ώστε να είστε σίγουροι ότι δεν έχετε ξεχάσει τίποτα!

 1. Να είστε ο εαυτός σας
  Γνωρίζετε αυτόν τον τύπο που φοράει γυαλιά ηλίου σε εσωτερικούς χώρους; Τον "cool" τύπο που ο καθένας περιφρονεί κρυφά; Μην είστε αυτός ο τύπος. Μην προσπαθήσετε να είστε "cool", μην προσπαθήσετε να είστε κάτι που δεν είστε και μην προσπαθήσετε να μιλήσετε σε ένα πλήθος για το οποίο δεν γνωρίζετε τίποτα. Θα αισθανθείτε σαν ψάρι έξω από τα νερά του.
   
 2. Να είστε το κοινό σας
  Ήθελα να πω "γνωρίστε το κοινό σας", αλλά στην πραγματικότητα απαιτείται κάτι παραπάνω. Θα πρέπει να γνωρίζετε το κοινό σας σε τέτοιο επίπεδο που να  μπορείτε να δημιουργήσετε μια τέλεια εικόνα για το ποιο είναι αυτό. Θα πρέπει να γνωρίζετε πως να το πλησιάσετε και πως να του πουλήσετε το προϊόν σας χωρίς να τους εκνευρίσετε.
   
 3. Γνωρίστε τον κλάδο σας
  Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα, ακολουθήστε τους ανταγωνιστές σας, δείτε τι κάνουν και ακολουθήστε οποιονδήποτε φαίνεται να ελκύει το ακροατήριό σας. Πρέπει να ξέρετε τι συμβαίνει σε μια βιομηχανία στην οποία φιλοδοξείτε να κυριαρχήσετε.
   
 4. Ξεχάστε το "εγώ"
  Είτε σας αρέσει είτε όχι, δεν πρόκειται να αρέσετε σε όλους. Δεν μιλώ για περιπτώσεις trolling ή παράλογων επιθέσεων, αλλά για ανθρώπους που απλά δεν τους αρέσει αυτό που προσφέρετε ή δεν συμφωνούν με ό, τι έχετε να πείτε. Δεχτείτε την κριτική τους, μιλήστε τους ευγενικά και κατανοήστε ότι αυτό θα σας βοηθήσει να γίνετε καλύτεροι! Μην αφήνετε το εγώ σας, να σας τυφλώνει.
   
 5. Σταματήστε να επαναλαμβάνεστε
  Η κοινοποίηση των αναρτήσεών σας εκατοντάδες, ακόμη και χιλιάδες, φορές είναι ωραίο συναίσθημα. Προσπαθήστε να καταλάβετε πως λειτούργησε αυτό και πώς μπορείτε να το επαναλάβετε. Δώστε προσοχή - επαναλάβετε το αποτέλεσμα, όχι το περιεχόμενο! Μην αναρτήσετε το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά - θα εκνευρίσετε τους ανθρώπους και τελικά θα σας κάνει να φαίνεστε αντιεπαγγελματικοί και ενοχλητικοί.
   
 6. Να είστε Πρωτότυποι
  Οι πληροφορίες είναι παντού, όλοι μοιράζονται τις ιδέες και τις ιστορίες τους σε "απευθείας σύνδεση". Είναι πραγματικά δύσκολο να είστε πρωτότυποι, αλλά δεν έχετε και άλλη επιλογή. Θα πρέπει να είστε πρωτότυποι, διαφορετικά θα προκαλέσετε αδιαφορία στους ανθρώπους που έρχονται σε επαφή με το περιεχόμενο ή το προϊόν σας. Δώστε τους κάτι που δεν έχουν ξαναδεί.
   
 7. Κάντε το προϊόν σας αξέχαστο
  Είτε πρόκειται για περιεχόμενο, για προϊόν, για υπηρεσία είτε ακόμη και για μέθοδο υλοποίησης – φροντίστε αυτό να είναι αξέχαστο. Δώστε του ένα κατάλληλο όνομα ή δημιουργήστε το με τέτοιο τρόπο που να εξασφαλίζει ότι άνθρωποι δεν θα το ξεχάσουν ποτέ. Σκεφτείτε ως εξής: αν θέλουν να μιλήσουν για αυτό με έναν φίλο, πώς θα περιγράψουν εσάς και το προϊόν σας; Το να πουν κάτι όπως: "Αυτός ο τύπος που μιλά για αυτή τη μέθοδο για να κάνει τα πράγματα σε απευθείας σύνδεση" δεν είναι αυτό που επιθυμείτε. «Η μέθοδος YOURNAME" ή ακόμα και " Ο τύπος με αυτό το ωραίο μπλε και πράσινο λογότυπο αράχνη" είναι προτιμότερα.
   
 8. Να είστε χρήσιμοι
  Λύστε ένα πρόβλημα. Βρείτε ένα πρόβλημα που μπορείτε να λύσετε, δώστε τη λύση και περιγράψτε το αναλυτικά. Ως παράδειγμα σκεφτείτε την περίπτωση μιας συνταγής. Δεν θα γράψετε μόνο πώς θα φτιάξετε μια μηλόπιτα, αλλά θα μιλήσετε και για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν οι άνθρωποι στο ψήσιμό της και πώς αυτές θα λυθούν.
   
 9. Αγαπήστε αυτό που κάνετε
  Αν δεν είστε ερωτευμένος με αυτό που πουλάτε, έχετε πρόβλημα. Αν δεν μπορείτε να πείσετε τον εαυτό σας, πώς θα πείσετε τους χρήστες της ιστοσελίδας σας; Βεβαιωθείτε ότι είστε ξετρελαμένοι για αυτό, επειδή αυτό το πάθος είναι μεταδοτικό και οι άνθρωποι θα το παρατηρήσουν. Σκεφτείτε τον Steve Jobs.
   
 10. Μείνετε ενήμεροι
  Ο κόσμος του διαδικτύου είναι ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο μέσο και θα πρέπει να φροντίσετε να είστε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε σε ενημερωτικά δελτία και περιοδικά, ακολουθήστε τις κορυφαίες εταιρίες τεχνολογίας στον τομέα της εμπορίας και διαφήμισης και μείνετε ενημερωμένοι με ό,τι μπορεί να σας βοηθήσει σχετικά με το προϊόν σας.

   
Blog_keep-calm-and-know-you-are-really-awesome-2