Η αρχή.

Η eproductions ξεκίνησε το 1997 από τη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, και το 2002 μετέφερε τις δραστηριότητες, την εμπειρία, την τεχνογνωσία και τις εξειδικευμένες της γνώσεις στην Αθήνα.

Το όραμά μας παραμένει σταθερό και ακλόνητο: η παροχή ολοκληρωμένων, υψηλής εξειδίκευσης υπηρεσιών για το web και τα νέα μέσα σε συνδυασμό με την άμεση και άρτια εξυπηρέτηση των αναγκών κάθε έργου και κάθε πελάτη.

Ο στόχος μας, ένας: το ιδανικό αποτέλεσμα για κάθε πελάτη ξεχωριστά με στρατηγική υποστήριξη σε κάθε τεχνολογική απαίτηση. Για την eproductions κάθε project αποτελεί νέα πρόκληση και παράλληλα μια ευκαιρία δημιουργικότητας που οδηγεί στη ζητούμενη αποτελεσματικότητα.


 

Η ομάδα.

Η ομάδα μας στελεχώνεται από web developers, web designers, κειμενογράφους, project managers, στρατηγικά μυαλά και πολυβραβευμένους συνεργάτες που κάνουν τη διαφορά.  Πιστεύουμε στη συνεργασία με τον πελάτη και δημιουργούμε μακροχρόνιες σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης.
Θέλετε να πάρετε μια ιδέα; Προκαλέστε μας.

Πιστεύουμε...

1.
ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

H τεχνολογία είναι το ιδανικό εργαλείο εξυπηρέτησης της ιδέας. Όσο πιο μοναδική είναι η ιδέα, και όσο πιο εξειδικευμένα υποστηρίζεται, τόσο πιο εύκολα και αποτελεσματικά μπορεί να κινήσει τον κόσμο.

2.
ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ

Χτίζουμε τις υπηρεσίες μας βήμα-βήμα πάνω στις ξεχωριστές ανάγκες κάθε ζητούμενου, υποστηρίζοντας σε κάθε στάδιο τις απαιτήσεις κάθε έργου.

3.
ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ

Επενδύουμε στο καλύτερο στελεχιακό δυναμικό της αγοράς και μεταφράζουμε τις ανάγκες σας σε εξατομικευμένες λύσεις.